Wie schrijft hier?

Hannah van der Laan

Mijn jeugd

Toen ik school in 2011 beëindigde besliste ik een kok te worden. Ik begon eigengemaakt brood en wat koffie te maken, maar toen het de zomer was was het moeilijk om goed weer in de keuken te krijgen. Ik besliste naar school terug te keren en ik heb sinsdien gewacht op mijn volgende kans. Mijn eerste baan was bij een bakkerij, waar ik om in de bakkerijafdeling voor een jaar te zijn genoeg gelukkig was. Na dat werkte ik voor een tijdje bij een koffiewinkel en toen één dag die ik heb beslist om in een restaurant te werken en zo beëindigde ik omhoog werkend in Tafelversiering. Ik moet zeggen, houd ik van mijn baan! Ik geniet van makend nieuwe vrienden in de keuken en lerend nieuwe dingen en hebbend pret. Ik ben gelukkig genoeg om grote vrienden hier en daar te maken. Ik houd van helpend uit klanten met hun orden. Ik houd van zijnd een „gezicht“ in de keuken, is het een grote manier om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe recepten te leren.

Toen ik deze Blog in 2016 begon kon ik niet veel informatie vinden over het onderwerp van de verjaardag van de lijstdecoratie. Ik ben gelukkig om u mijn artikel aan u voor te stellen. De verjaardag van de lijstdecoratie kan een prachtige gelegenheid voor uw huis en zijn decoratie zijn. Het betekent dat alle lijstdecoratie kunnen worden verfraaid en u kunt de kans krijgen om hen te gebruiken allen.

Wanneer u de verjaardag van lijstdecoratie viert, stel ik u voor om pret met uw vrienden en familie te hebben. Hier is de lijst van dingen ik u moet adviseren: Als u deze gelegenheid met vrienden en familie wilt vieren, dan adviseert men dat u wat van hen voor diner en een goede maaltijd uitnodigt. Als u weet dat u een lijst verfraaiend familielid bent, dan kunt u uw familie en vrienden voor diner ook uitnodigen. U zou uw eigen lijstdecoratie helemaal opnieuw ook moeten maken om de beste de verjaardagspartij van de lijstdecoratie voor de familieleden en de vrienden te hebben. Dit is de beste verjaardagscake in de wereld.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik mijn eigen bedrijf in 2014 begon. Mijn eerste producten werden gemaakt van document. Sindsdien heb ik heel wat dingen in hout gemaakt. Ik ben ook betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van de Nederlandse Lijstinzameling. Tot dusver zijn mijn lijstdecoratie gemaakt in het hout, maar spoedig van plan ben ik om mijn product in de metaalvorm te introduceren.

Ongeveer me: Ik ben 21 jaar oud. Ik ben een begerige gamer sinds 2009 geweest toen ik mijn eerste spel ontdekte. Ik nog am een gamer. Momenteel ben ik een grafische ontwerper, een ontwerper en een illustrator. Mijn werk kan in mijn portefeuille op mijn website worden gevonden. Als u in contact me geinteresseerd bent.

Ongeveer mijn project: Voor dit project, ga ik een beeldboek met sommige leuke lijstdecoratie, sommige illustraties, sommige spelen, sommige spelconcepten en sommige conceptenschetsen creëren. Mijn doel was een nieuw type van spel te creëren dat op een lijst kan worden gespeeld. Om te doen dat, wij voor een spel beslisten te gaan dat wat planning en gedachte vereist, een spel dat over langdurig moet worden gespeeld.

Waarom ik dit doe

Mijn hartstocht moet lijstdecoratie voor mensen in Nederland maken, om hen speciaal en gedenkwaardig te maken om hun verjaardag te vieren. Alle lijsten die ik zijn met de hand gemaakt heb verfraaid en elke wordt verfraaid door mij. Mijn doel is mooie lijstdecoratie voor onze mensen te creëren. Ik hoop dat door mijn proces en mijn verwezenlijkingen met u te delen ik iedereen kan aantonen dat wat ik doe niet alleen voor mij is.

Ik hoop u van deze geniet en gelieve niet om al uw vrienden over ons te vergeten te vertellen op sociale media, kunt u onze blog delen door hier te klikken. Ons gelieve als op facebook en volgen ons op instagram als u in het zien geinteresseerd bent de tabel 1 voor uw verjaardag verfraait. Wij houden ook van u te zien! Dank u voor het lezen van deze post. Voel vrij om deze post met uw vrienden te delen en me te laten weten wat u aan mijn lijstdecoratie denkt.