contacteer mij

Hannah van der Laan

Neem contact met mij op

Ik ben zeer geinteresseerd om over uw huwelijk en uw plannen te leren zodat wordt u niet verlaten uit in de koude als u een idee van de lijstdecoratie hebt.

Mijn doel is een manier te vinden om uw huwelijkslijst als verjaardag te verfraaien van de lijstdecoratie zonder dure producten te kopen. Voor dit om te gebeuren, moet u wat geld hebben en creatief zijn om met uniek iets op de proppen te komen. Als u benieuwd bent waarom ik dit doe, is het zodat u van een goede lijstdecoratie kunt genieten voor een aardige huwelijksdag en geld hebben over verlaten voor een juiste maaltijd. Als u één of andere buitensporige lijstdecoratie wilt kopen, dat u nooit zult worden te gebruiken, hinder niet, zal ik u een verjaardag van de lijstdecoratie kostenloos maken als u me deze blog met u laat delen. Het is vrij omdat ik het voor u zal maken en ik zal het met u delen.

Als u me wilt contacteren of een aankoop maken zal ik gelukkig zijn dit te doen. Als u houdt van deze blog en me zou willen steunen om mijn werk voort te zetten te klikken toen gelieve schenken hieronder knoop. Het schenken door Paypal zal me ook een aandeel opbrengst van de verkoop van dit boek geven.

Ik werd opgeheven door een Ierse vader en een Noorse moeder, groeide ik in Nieuw Zeeland en in het UK, en heb in veel andere landen door mijn leven geleefd, werkte ik ook aangezien een fotograaf en een boekillustrator, ik over de hele wereld heb gereist en gewerkt. Ik was geboren in Zuid-Afrika en leefde in Zuid-Afrika voor het grootste deel van mijn leven, en ook in Amerika, maar ik ben het gelukkigst nu in Nederland. Ik ben ook zeer gelukkig met mijn echtgenoot, was ons eerste kind geboren enkel een paar maanden geleden en wij zijn zowel gelukkig als gezond.

Opening Hours